HobbyHuys Diepenheim
 

Katia

We hebben verschillende garens van Katia in ons assortiment. Zijn er kleuren niet op voorraad dan kunnen we dit in overleg bestellen.

Albama: 50% Acryl - 50% Katoen.  Garen van acryl en katoen met een matte afwerking en een breed scala aan kleuren. Alabama is uitzonderlijk voor het maken van jongens-en meisjestruien of voor vesten voor volwassenen in het tussenseizoen. Dit garen is heel geschikt voor het breien van lieve amigurumis, kussens met figuren of babydekens.

Elke bol garen weegt 50 gram en heeft 105 meter. Dit garen heeft een gemiddelde dikte, wij raden aan om dit te breien met breinaalden nr. 3,5-4 of te haken met haaknaald nr .4. Voor het vervaardigen van een trui voor de vrouw met korte mouwen in de maat 42, zijn er 8 bollen garen nodig. Voor een proeflapje van 10x10 cm, 19 steken opzetten en 26 naalden breien. Dit garen is machinewasbaar tot 30ºC. Niet drogen in de wasdroger.


€ 3,50 per stuk 

Alabama

Missouri: 60% Katoen - 40% Acryl Zachte mix van katoen en acryl met een breed scala van kleuren. Missouri is perfect voor het maken van comfortabele truien voor de baby en vesten voor volwassenen en kinderen. Met Missouri kunnen ook gehaakte versiersels gemaakt worden en kleurrijke zomerse hessen.

Elke bol garen weegt 50 gram en heeft 145 meter. Dit is dun garen, wij raden aan om dit te breien met breinaalden nr. 3-3,5 of te haken met haaknaald nr. 2,5. Voor het vervaardigen van een trui voor de vrouw met korte mouwen in de maat 42, zijn er 7 bollen garen nodig. Voor een proeflapje van 10x10 cm, 22 steken opzetten en 30 naalden breien. Dit garen is machinewasbaar tot 30ºC. Niet drogen in de wasdroger.

€ 3,50 per stuk

 Missouri Kleuren

Capri: 100% Katoen Gemercericeerd. Luchtig katoen, met glans en een breed scala aan kleuren. Capri is een mooi en comfortabel garen voor gebreide jurken, zomertruien of tops voor meisjes. Ideaal als gemerceriseerd katoen voor amigurumis.

Elke bol garen weegt 50 gram en heeft 125 meter. Dit is dun garen, wij raden aan om dit te breien met breinaalden nr. 2,5-3 of te haken met haaknaald nr. 2. Voor het vervaardigen van een trui voor de vrouw met korte mouwen in de maat 42, zijn er 8 bollen garen nodig. Voor een proeflapje van 10x10 cm, 26 steken opzetten en 36 naalden breien. Dit garen is machinewasbaar tot 30ºC. Niet drogen in de wasdroger.

€2,10 per stuk 

Capri

Capri Plus: 100% gemercericeerd katoen. Meerkleurig katoenen garen in sterke tinten en met glans. Capri Plus is een basisgaren voor de lente en zomer, waarmee kleurrijke kindervesten vervaardigd kunnen worden. Dit is een uitstekend katoen voor het maken van vrolijke tops en comfortabele truien voor kinderen.

Elke bol garen weegt 50 gram en heeft 125 meter. Dit is dun garen, wij raden aan om dit te breien met breinaalden nr. 2,5-3 of te haken met haaknaald nr. 2. Voor het vervaardigen van een trui voor de vrouw met korte mouwen in de maat 42, zijn er 8 bollen garen nodig. Voor het proeflapje van 10x10 cm, brei 26 steken en 36 naalden. Machinewasbaar tot 30ºC met kort centrifugeren. Niet drogen in de wasdroger.

€3,30 per stuk (kleurkaart zie bestand)


Capri Plus

Fair Cotton 100% Biologisch Katoen: Biologisch katoen, milieuvriendelijk en vrij van giftige stoffen. Dit is een katoen dat geswchikt is voor gevoe lige huiden, zodat dit perfect is voor babyvestjes, comfortabele kruippakjes of zachte dekens. Met Fair Cotton kunnen ook zomerse tops, luchtige jurken en truien voor kinderen gebreid worden.

Elke bol garen weegt 50 gram en heeft 155 meter. Dit is dun garen, wij raden aan om dit te breien met breinaalden nr. 2,5-3,5 of te haken met haaknaald nr. 3. Voor het vervaardigen van een trui voor de vrouw met korte mouwen in de maat 42, zijn er 6 bollen garen nodig. Voor een proeflapje van 10x10 cm, 27 steken opzetten en 34 naalden breien. Dit garen is machinewasbaar tot 30ºC. Niet drogen in de wasdroger.

€4,50 per stuk 


Fair Cotton

Fair Cotton Craft: 100% Katoen. Organisch katoen dat het milieu respecteert en in een formaat met veel meters komt, geschikt voor het vervaardigen van zowel kledingstukken als ook accessoires voor het huis. Fair Cotton Craft is ideaal voor het vervaardigen van jurken, rokken en zomertruien dankzij de combinatie van de kleur wit met levendige kleuren. Met slechts 1 bol garen kan een deken voor de zitbank gebreid of gehaakt worden.

€21,95 per stuk (kleurkaart zie bestand)

Fair Cotton Craft
Fair Cotton Craft
Fair Cotton Craft.pdf (1.21MB)
Fair Cotton Craft
Fair Cotton Craft
Fair Cotton Craft.pdf (1.21MB)


Harmonia: Fijn 100% katoenen garen met perfecte kleurcyclus met zorgvuldig uitgezochte kleuren en kleurmengingen. Verkrijgbaar in 6 verschillende versies, zodat u kunt kiezen uit lichte of fellere kleuren. Met slechts één bol garen kunt u een prachtige stola voor frisse zomeravonden of een comfortabel en licht meisjeshemdje haken of op twee pennen breien.

€12,95 per stuk

Harmonia

Concept Polynesia: 56% Katoen - 22% Linnen - 22% Viscose. (Flamé garen met glans en textuur in zomerse kleuren. Dit is een mix van katoen, linnen en viscose, geweldig voor het vervaardigen van elegante vrouwelijke truien. Polynesia geeft zachtheid en luchtigheid aan de tops voor het uitgaan en aan de gebreide hessen.

Elke bol garen weegt 50 gram en heeft 165 meter. Dit garen heeft een gemiddelde dikte, wij raden aan om dit te breien met breinaalden nr. 3,5-4,5. Voor het vervaardigen van een trui voor de vrouw met korte mouwen in de maat 42, zijn er 5 bollen garen nodig. Voor het proeflapje van 10x10 cm, brei 24 steken en 28 naalden. Machinewasbaar tot 30ºC met kort centrifugeren. Niet drogen in de wasdroger.


€4,50 per stuk 

Polynesia

Concept Boheme: 76% Katoen - 24% Hennepvezel. Een mengsel van katoen en hennep met flammé-effect Hennep is een natuurlijk en biologisch afbreekbaar vezel dat al eeuwenlang gebruikt wordt en dat dit garen een landelijke en tegelijk zachte toets geeft. Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties in pasteltinten of contrasterende combinaties met spray-effect op een naturel basis. Ideaal voor dames- of kinderkleding.

€5,95 per stuk (kleurkaart zie bestand)

Concept Boheme
Concept Bohee
Boheme.pdf (523.5KB)
Concept Boheme
Concept Bohee
Boheme.pdf (523.5KB)


Re-Tape: Gerecycled katoen Re-Tape, 52% Gerecycled polyester uit plastic flessen - 48% Katoen. Re-Tape is innoverend garen dat op duurzame wijze is gemaakt uit plastic en biologisch katoen. Het is onze manier om bij te dragen aan een betere omgeving, door de milieu-impact van plastic afval te verminderen. Brei met Re-Tape lichte en prettig aanvoelende projecten met hoogwaardig katoen en gerecycled polyester. Ontdek Re-Tape, het gerecyclede garen dat bedoeld is om te creëren en de planeet te beschermen..

€3,55 per stuk (kleurkaart zie bestand)

Re-tape
Re-tape
Re-tape.pdf (666.63KB)
Re-tape
Re-tape
Re-tape.pdf (666.63KB)


Concept Duomo: 66% Viscose - 34% Katoen. (Garen van viscose en katoen in rustgevende effen kleuren, perfect voor kledingstukken voor de lente en de zomer. Concept Duomo is zacht en comfortabel garen voor het breien van truien, zowel voor volwassenen als voor kinderen en voor het vervaardigen van topjes met schouderbandjes. Met Concept Duomo kunnen ook kussens voor het huis gebreid worden.)

€5,95 per stuk (kleurkaart zie bestand)

Concept Duomo
Concept Duomo
Concept Duomo.pdf (258.74KB)
Concept Duomo
Concept Duomo
Concept Duomo.pdf (258.74KB)


Baby Jacquard: 50% Acryl - 50% Polyamide. Extrazacht ronde garen met een moderne print met Jacquard-effect. Wol met uitgekiende samenstelling en kleur voor het breien van schattige en comfortabele babykleertjes. Brei babymutsjes met pompon en oorflapjes met één bol garen. Doe inspiratie op uit de breipatronen met Baby Jacquard: jassen met capuchon, hesjes en truien voor de allerkleinsten.

€3,50 per stuk

Baby Jacquard
Baby Jacquard
Baby Jacquard.pdf (487.25KB)
Baby Jacquard
Baby Jacquard
Baby Jacquard.pdf (487.25KB)


Basic Merino: 52% Merino Superwash - 48% Acryl. Fijn en zacht garen, beschikbaar in een groot aantal effen kleuren. Merino Basicis formidabel voor het breien van aangename casual truien, babyslofjes of jeugdige poncho's voor de winter. Met Basic Merino kunnen mooie kussens gebreid worden en versiersels gehaakt worden.

€3,20 per stuk


Kleurkaart Basic Merino
Kleurkaart Basic Merino.pdf (9.09MB)
Kleurkaart Basic Merino
Kleurkaart Basic Merino.pdf (9.09MB)

Merino Aran: 52% Merino Superwash - 48% Acryl. Garen dat beschikbaar is in een groot aantal verzadigde basiskleuren voor de herfst en winter. Merino Aran is fantastisch voor het breien van aktuele vesten met vierkanten en truien voor jongeren en kinderen. Met Merino Aran kunnen zachte kussens in achten gemaakt worden zoals ook gebreide en gehaakte versiersels voor het huis.

€5,95 per stuk

Merino Aran
Merino Aran
Merino Aran.pdf (395.96KB)
Merino Aran
Merino Aran
Merino Aran.pdf (395.96KB)


Merino Flamé: 74% Merino Superwash - 26% Katoen. Merino Flamé is perfect voor tricôt truien en unisex vesten voor elk seizoen van het jaar. De combinatie van merinowol en katoen geeft gemak en warmte aan de gebreide accessoires zoals mutsen voor kinderen en halsdoeken voor de man of de vrouw. De kleuren van Merino Flamé zijn gevarieerd, vanaf lichte kleuren voor kinder kledingstukken tot levendige kleuren voor het breien van jeugdige sweatshirts.

€4,95 per stuk (kleurkaart zie bestand)

Merino Flamé
Merino Flamé
Merino Flamé.pdf (439.7KB)
Merino Flamé
Merino Flamé
Merino Flamé.pdf (439.7KB)


Big Merino (Big Merino is sensationeel voor dikke truien van wol, wintervesten voor de vrouw en jeugdige mutsen. Met dit basisgaren kunnen warme dekens voor op de bank en knusse kussens gemaakt worden)

€5,95 per stuk (kleurkaart zie bestand)


Big Merino
Big Merino
Big Merino.pdf (233.92KB)
Big Merino
Big Merino
Big Merino.pdf (233.92KB)Big Paint: 80% Acryl - 20% Wol. Lekker warme sjaals en mutsen met pompon met deze dikkere en luchtigere versie. Brei of haak een eenvoudige muts met kleurige franjes met één bol garen. 

€5,50 per stuk (kleurkaart zie bestand)


Big Paint
Big Paint
Big Paint.pdf (258.27KB)
Big Paint
Big Paint
Big Paint.pdf (258.27KB)


Easy Jacquard: 70% Acryl - 30% Wol. Geprinte wol met gemiddelde dikte om eenvoudige kleding te breien met een winters jacquard-effect. Download de patronen gratis en brei een muts op ronde pennen en een bijpassende sjaal met slechts één bol garen. Brei een eenvoudige jongenstrui met één bol garen (250 gram) of maak je eigen Easy Jacquard trui in maat 38-40-42 met twee bollen garen. 

€14,95 per stuk (Kleurkaart zie bestand)

Easy Jacquard
Easy Jacquard
Easy Jacquard.pdf (912.04KB)
Easy Jacquard
Easy Jacquard
Easy Jacquard.pdf (912.04KB)


 

Magic Diamonds Flash: 70% Wol - 20% Acryl - 10% Polyamide. Zachte, lichte en grappige wol waarmee je ruiten kunt breien in je kleding zonder van bol garen te wisselen. In dit garen combineren we de magie van ruiten met een veelkleurige print. Bekijk de video om een leuke kraag te maken met gehaakte ruiten met slechts één bol garen. Combineer Magic Diamonds Flash met Merino Aran of Merino Sport om unieke ontwerpen te maken in truien, poncho´s, hesjes of accessoires voor in huis zoals kussens en dekens.

€13,95 per stuk (kleurkaart zie bestand)

Magic Diamond Flash
Magic Diamond Flash
Magic Diamonds Flash.pdf (819.55KB)
Magic Diamond Flash
Magic Diamond Flash
Magic Diamonds Flash.pdf (819.55KB)


Washi: 70% Polyester - 30% Viscose. (Washi is een zacht lint van polyester, gemakkelijk en snel te breien of te haken. De vrolijke kleuren van Washi zijn geweldig voor het maken van leuke kussens, originele manden en grote amigurumis. Lint dat platter en lichter is dan de trapillo, geschikt voor tops voor de vrouw, kleurrijke tassen en zomerse hessen)

€5,95 per stuk (kleurkaart zie bestand)

Washi
Washi
Washi.pdf (1.38MB)
Washi
Washi
Washi.pdf (1.38MB)


Scuby Cotton: 50% Katoen - 50% Polyester. (Garen van katoen met draad type koord in een grote verscheidenheid van effen kleuren voor het breien van werkstukken voor het huis en accessoires. Scuby Cotton is ideaal voor het breien van vloerkleden, kussen of wandtapijten en om een actuele touch aan je huis te geven. Met Scuby Cotton kunnen werkstukken vervaardigd worden die gebreid, gehaakt of met macramé gemaakt zijn.)

€8,80 per stuk (kleurkaart zie bestand)

Scuby Cotton
Scuby Cotton
Scuby Cotton.pdf (618.63KB)
Scuby Cotton
Scuby Cotton
Scuby Cotton.pdf (618.63KB)


Scuby Soft: 100% Polyester. Zacht, licht en bestendig gevlochten koord voor het maken van allerlei soorten accessoires voor kleding of voor in de woning. Opvallend is het zorgvuldig gekozen matte kleurengamma in zilver, goud, brons en koper om moderne en elegante tassen, rugzakken en portemonnees mee te haken. Je hebt maar 3 bollen garen nodig om een originele driekleurige clutch te haken. Met een paar bollen garen haak je eenvoudige kussens en tafelmatjes.

€5,50 per stuk (kleurkaart zie bestand)

Scuby Soft
Scuby Soft
Scuby Soft.pdf (563.04KB)
Scuby Soft
Scuby Soft
Scuby Soft.pdf (563.04KB)


Love Denim: 5% Katoen - 5% Overige vezels. (Gerecycled katoen en milieuvriendelijk in versleten jeanskleuren, geschikt voor elk seizoen van het jaar. Love Denim is ideaal voor het vervaardigen van accessoires voor het huis, zoals vloerkleden, kussens en manden, die een moderne en creatieve touch zullen geven. Met 4 bollen van dit katoen kan een rugzak gebreid worden waarbij zelfs verschillende kleuren onderling gecombineerd worden.)

€6,50 per stuk (kleurkaart zie bestand)

Love Denim
Love Denim
Love Denim.pdf (435.35KB)
Love Denim
Love Denim
Love Denim.pdf (435.35KB)


Katoen garen Big Ribbon 50% katoen - 50% Polyester. (Big Ribbon is een plat lint van katoen in levendige kleuren voor haakwerk. Lichtgewicht trapillo voor het maken van originele tassen en comfortabele manden. Met Big Ribbon kunnen eenvoudige kussens, kleurrijke vloerkleden en gemakkelijke poefs voor het huis gemaakt worden

€8,80 per bol (kleurkaart zie bestand)

Big Ribbon
Big Ribbon
Big Ribbon.pdf (1.7MB)
Big Ribbon
Big Ribbon
Big Ribbon.pdf (1.7MB)


Macramé Cord 65% Katoen - 25% Polyester - 10% Overige vezels

€ 11,95 per stuk (kleurkaart zie bestand) 


Macramé Cord
Macremé Cord
Macramé Cord.pdf (1.86MB)
Macramé Cord
Macremé Cord
Macramé Cord.pdf (1.86MB)Merino Baby 100% Merino Extrafine. 100% merino wol voor de gevoelige huid in vrolijke kleuren. Dankzij de behandeling Easy Care kan dit gewassen worden in de wasmachine en gedroogd worden in de wasdroger, zonder de delicatesse van een handgemaakt kledingstuk op te geven. Aanbevolen voor baby-jurkjes, slofjes of wintertruien voor baby’s en kinderen.

€ 5,50 per stuk (kleurkaart zie bestand)

Merino Baby
Merino Baby
Merino Baby.pdf (439.2KB)
Merino Baby
Merino Baby
Merino Baby.pdf (439.2KB)


Garen Promo Fin 100% Acryl:Duurzaam garen met een breed scala aan verschillende kleuren voor de herfst en de winter. Dit is geweldig garen voor basistruien voor de kinderen en comfortabele jasjes voor de baby. Met Promo Fin kunnen dekens gehaakt worden en mooie met de hand gemaakte kussens

€ 1,65 per stuk (kleurkaart zie bestand)

Promo Fin
Promo Fin
Promo Fin.pdf (357.68KB)
Promo Fin
Promo Fin
Promo Fin.pdf (357.68KB)


ALPAQUINA 75% Alpaca Superfine - 25% Polyamide. Alpaca Superfine wol met een innovatieve behandeling, waardoor u uw breiwerk met de grootste zorg kunt onderhouden en het zonder probleem in de wasmachine kunt doen. Alpaquina is een ideaal garen voor het breien van sokken en babykleding. We stellen wij u daarom voor om een eenvoudig babytruitje te breien met slechts één streng van 100 gram Alpaquinawol.

€ 14,95 per stuk (kleurkaart zie bestand)


AZTECA Heel zacht meerkleurig garen met een breed scala van kleurencombinaties, geschikt voor het hele gezin. Azteca is een heel veelzijdig garen waarmee alle soorten kledingstukken en accessoires gebreid kunnen worden: leuke kindertruien, bedrukte jassen voor volwassenen, jeugdige mutsen, unisex dassen, schattige dekens met 'granny squares'...

€ 8,50 per stuk (kleurkaart zie bestand)Easy Hat40% Acryl - 40% Wol - 20% Polyamide. Het breien van een muts met een jacquardsteek is met Easy Hat heel gemakkelijk. U hebt maar één knot van deze leuke limited edition van Ciclo Perfecto nodig om een perfecte wintermuts te breien. Gebruik het gratis patroon voor een combinatie van muts met pompoen en een dubbele kol met jacquard motief en strepen die nooit uit de mode raakt.

€ 9,95 per bol (kleurkart zie bestand)Azuleo lontgaren van gespikkelde wol. 65% Acryl - 17% Polyamide - 11% Wol - 7% Alpaca. Fantasiewol in de vorm van een zacht aanvoelend, veelkleurig gespikkeld lontgaren. Brei damestruien met kabels en col, of lange vesten met revers, met Katia Azulejo. Deze veelzijdige wol is heel gemakkelijk wasbaar en daarom perfect voor het breien van cardigans en truien voor kinderen.

€ 7,95 per stuk (kleurkaart zie bestand)

 


Merino Splash. 80% Merino Superwash - 20% Viscose.Een zachte mix van mulesing-vrije merinowol en viscose met een zorgvuldig aangebrachte, ambachtelijk aandoende kleurenprint op een neutrale ondergrond. Brei met de ronde naald en Merino Splash naadloze en supercomfortabele poncho's en truien voor dames, heren en kinderen. Maak kleurcreaties met andere wolsoorten zoals Merino Tweed, Merino Aran of Merino Sport en brei kledingstukken die dankzij de Superwashbehandeling gemakkelijk wasbaar zijn.

€ 5,50 per stuk (kleurkaart zie bestand)

Merino Splash
Merino Splash
wol-garens-merinosplash-breien-herfst-winter-katia.pdf (891.94KB)
Merino Splash
Merino Splash
wol-garens-merinosplash-breien-herfst-winter-katia.pdf (891.94KB)


Scandinavia: 85% Merino Superwash - 15% Alpaca Superfine. Scandinavia is een fijne, hoogwaardige wol met een revolutionaire elektronische opdruk die een prachtig jacquard-effect oplevert. De Alpaca voegt een lichtbruine, heel natuurlijke kleur toe, waarmee u een anders ogend jacquard-patroon kunt breien. Uw met Scandinavia gebreide kledingstukken mogen gewoon in de wasmachine.
€ 13,95 per stuk (kleuren zie bestand)


     


Soft Gratté: 80% Acryl - 20% Polyamide. Soft Gratté is een delicaat garen met een geruwd aanzicht, zonder vezels van dierlijke herkomst in de samenstelling. Brei met ronde naald uw winterkleding of uw basisaccessoires voor dit seizoen met een subtiele, fluweelzachte textuur. Als u een gevoelige huid hebt en reageert op natuurlijke wol, kunt u met uw Soft Gratté toch gebreide kleding dragen die eruit ziet als mohair wol, zonder ongemakken of allergische reacties.

€ 2,95 per stuk (kleuren zie bestand)

Soft Gratté
Soft Gratté
wol-garens-softgratte-breien-herfst-winter-katia.pdf (552.67KB)
Soft Gratté
Soft Gratté
wol-garens-softgratte-breien-herfst-winter-katia.pdf (552.67KB)


Sweet Blanket Jacquard 50% Acryl - 50% Polyamide: Brei een ander babydekentje met slechts één knot Sweet Blanket Jacquard Limited Edition wol. Geniet van de mooie jacquard-effecten door de combinatie van 3 hoofdkleuren in contrast met witte delen. Geniet van de zachtheid van Sweet Blanket Jacquard en het comfort van gemakkelijk machinaal wassen en drogen.

€ 14,95 per stuk (kleuren zie bestand)

Sweet Blanket Jacquard
Sweet Blanket Jacquard
wol-garens-sweetblanketjacquard-breien-herfst-winter-katia.pdf (856.66KB)
Sweet Blanket Jacquard
Sweet Blanket Jacquard
wol-garens-sweetblanketjacquard-breien-herfst-winter-katia.pdf (856.66KB)


United Socks: GAREN OM GEKLEURDE SOKKEN MEE TE BREIEN 

75% Wol Superwash - 25% Polyamide

Doe mee aan de trend van gebreide sokken! Met United Socks kunt u 24 effen kleuren combineren. Dankzij het formaat van de bollen van 25 gram kunt u heerlijk zittende sokken met mooie jacquards, unieke stroken en alle soorten kleurencombinaties breien. Ontwerp uw eigen model of volg de instructies om uw eigen coole sokken te breien. Welke kleuren kiest u?

€ 2 per stuk (kleuren zie bestand)